Incendiu la Spitalul de Psihiatrie, provocat de un pacient

257

Un incendiu provocat de un pacient a avut loc la primele ore ale zilei de duminică la Spitalul de Psihiatrie din Arad. Trei pacienți și trei cadre medicale au fost duse la UPU Arad, după ce s-au intoxicat cu fum.

Potrivit ISU Arad, pompierii au fost sesizați duminică dimineața, la ora 4.24, cu privire la un incendiu provocat de un pacient într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad, informează reporterul Observator Iulia Pop.

La interventie s-au deplasat două autospeciale de stingere și mai multe chipaje SMURD, cu un total de 18 subofițeri și 3 ofițeri. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajare mare de fum și posibilitatea de extindere.

O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale. Echipajele medicale au evaluat persoanele evacuate. Șase dintre acestea, trei pacienți și trei cadre medicale, au fost transportate la UPU Arad, după ce s-au intoxicat cu fum. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 20 de minute.

Conform ISU Arad, cauza probabilă a incendiului a fost folosirea cu intenție a unor surse de aprindere.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ