Incendiu de proporţii, de Revelion, la un hotel de cinci stele din Dubai. VIDEO

74

Incendiu de proporţii, de Revelion, la un hotel de cinci stele din Dubai, în apropiere de Burj Khalifa, cel mai înalt zgârie-nori din lume.

UPDATE. Nu sunt victime, anunţă oficialii. Ceremoniile de Anul Nou se vor desfăşura după programul stabilit, au precizat oficialii din Dubai.

Focul a izbucnit la etajul 20 al hotelului Address, anunţă CNN, iar mai multe echipaje de pompieri se luptau cu flăcările, extrem de violente, care a cuprins mai multe etaje. Incendiul putea fi zărit de la mare distanţă şi a stârnit panică în oraş. Deocamdată nu se cunoaşte dacă incendiul, de proporţii, ar fi făcut victime, însă distrugerile par a fi de amploare.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 21,30, ora locală, şi s-a extins extrem de repede. Personalul hotelului a reuşit să-i evacueze pe cei cazaţi, fără panică, eficient şi repede, arată primele informaţii de la faţa locului.

Mulţi dintre cei aflaţi în hotel doreau să urmărească focurile de artificii, printre cele mai spectaculoase din lume. Din păcate, distracţia lor a fost curmată de acest eveniment neaşteptat.

LĂSAȚI UN MESAJ