Încălțăminte și haine de calitate, accesibile, la Salonul ”Serbarea Crăciunului” VIDEO

3395

Cu ocazia sfintei sărbători de Sf. Andrei, timișorenii au ocazia să viziteze, începând de azi, salonul „Serbarea Crăciunului”, la CRAFT. Târgul de Crăciun pune la dispoziția publicului o gamă largă de produse la cele mai mici prețuri, și la cea mai bună calitate.

Îmbrăcămintea, încălțămintea, produsele tradiționale dulci, marochinăria, bijuteriile, dar și produsele hand made, toate la prețuri de producător. Spiritul sărbtorilor aduce în cadrul târgului un bun prilej pentru achiziționarea cadoului perfect.

Zeci de timișoreni au fost prezenți încă de la primele ore ale deschiderii. Părinții însoțiți de copii au preferat articolele penrtu cei mici, în special încălțăminte din piele. Pentru micuți, un producător din Arad a cu o largă varietate de ghete și cizme la prețuri promoționale. Asfel că ghetuțele din piele nu depășesc suma de 200 de lei. Cele mai accesibile au costat doar 80 de lei.

Doamnele și domnișoarele au ales geaca de fâș sau paltonul din saten. Prețurile pentru scurtele de femei, dar și pentru bărbați, pornesc de la 150 lei și ajung până la 230-250. Paltoanele din stofă se vând cu 200 lei.

Pentru sezonul rece, cizmele lucrate din piele naturală și cusute manual, au fost puse a dispoziția domnișoarelor și doamnelor de către un producător din Timișoara.

Încălțămintea confecționată exclusiv din piele pentru bărbați și femei pornește de la 70 lei, în rândul pantofilor medicinali, din piele, și nu depășește 250-300 de lei.

Pentru cei care doresc să își reînoiască lenjeria de pat, producătorii timișoreni au venit în cadrul salonului de Crăciun cu produse confecționate din 100% bumbac. Pilotele din puf și păr de cămilă sunt printre cele mai căutate. Prețul variază între 100 și 200 de lei. Nu lipsesc halatele de baie, prosoapele sau pijamalele, doar din bumbac sau bumbac satinat.

Pijamalele costă 45 de lei, iar prosoapele în funcție de mărime, între 10 și 25 lei. Printre haine și accesorii, nu lipsesc produsele naturale, lipovene, făcute în casă, precum preparatele dulci sau berea de casă, de la Văliug.

În rândul dulciurilor ciocolata și halvița sunt cele mai căutate de clienți. Pe lângă aceste se mai găsesc, plăcinte de casă, prăjituri, halva, fondate, nuga, salam de biscuiți. Prețurile pornesc de la 4, 5,6 lei/100 gr.

Anul acesta târgul aduce un cadou inedit pentru timișoreni, apărut nu de multă vreme pe piață. Oferta de carte decorativă și personalizată se face pe comandă. Aici clientul vine cu cartea dorită, iar meșterul o decupează după placul acestuia. Pentru realizarea imaginii din carte, procesul durează între 2 și 10 zile, în funcție de complexitatea modelului cerut. O carte modificată reprezintă aproximatic 3.000 de tăieturi artistice, care ilustrează modelul dorit. Cărțile simple costă aproximativ 200 de lei, iar cele complex ajung și la 400 de lei. Prețul însă este negociabil.

Timișorenii se pot decide în alegerea cadoului ideal în următoarele 5 zile. Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ