Încă un transport de migranți oprit la frontiera cu Ungaria. Video

64
Polițiștii de frontieră de la Nădlac II au mai oprit un transport de migranți. Și de această dată, cel care a încercat să îi scoată din țară pe transfugi este un șofer din Turcia. Asta după ce, miercuri, un alt grup de 6 migranți a fost descoperit la aceeași vamă.
”În data de 20.12.2018, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc T.B., în vârstă de 30 de ani, la volanul unui automarfar marca DAF şi semiremorca marca KRONE, ambele înmatriculate în Germania. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, coji de seminţe de floarea soarelui, cu destinaţia Germania.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea controlului fizic al mijlocului de transport. Astfel, au fost descoperite ascunse, în interiorul remorcii autovehiculului, în spatele paleţilor cu marfă, şaisprezece persoane, dintre care paisprezece bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 35, şi doi minori în vârstă de 14 şi 16 ani”, povestesc polițiștii.
Grupul era format din opt cetățeni sirieni, cinci irakieni şi trei cetăţeni turci, solicitanţi de azil în ţara noastră. Toți sunt cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei, iar șoferul pentru trafic de migranți.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ