Încă un șofer la „plimbare” cu mașina prin Unirii, prins de polițiștii locali VIDEO

71

Încă un șofer a fost surprins de polițiștii locali din Timișoara că a intrat cu mașina în zona Pieței Unirii. Acesta a pătruns în piață pe strada Palanca, a dat o tură și a plecat pe aceeași alee când a văzut agenții.

Nu scapă de amendă pentru că a fost filmat. „Acesta urmează să fie sancționat conform OUG 195/2002 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis, dar și conform HCL 371/2007 pentru că a circulat în Piața Unirii fără aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei și a făcut drifturi în zona menționată. Acesta nu este singurul caz de acest gen, dupa ce un alt conducător auto a fost surprins de camere în aceeași ipostază cu o seară înainte”, a transmis Poliția Locală.

De la începutul acestui an, 278 de conducători auto au fost surprinși de camerele video din centrul orașului pătrunzând în zona Piețelor Unirii, Libertății, Victoriei, din care 33 aveau aviz pentru a circula în zonele restricționate, iar din cei 245, o parte a fost deja sancționată, iar alții sunt în procedura de identificare urmând a fi luate măsurile legale de sancționare.

LĂSAȚI UN MESAJ