Încă un pas pentru construirea mini-centurii Timișoarei VIDEO

66

Până când centura Timișoarei va fi completă, autoritățile județene se chinuie să ofere soluții alternative șoferilor. De mai mulți ani, Cosiliul Județean Timiș preia drumuri care leagă comunele din jurul orașului de pe Bega și le reabilitează. Astfel, a început să prindă contur o mini-centură.

”Am pornit cu proiectul de la Sânmihai – Săcălaz, am preluat drumul de la Sânmihai la Șag, iar acum suntem la Săcălaz, unde realizăm un proiect de infrastructură rutieră de la Săcălaz până la drumul național, DN6. Este un drum de pământ, în totalitate, de 5 kilometri. Este printre ultimele drumuri județene pe care le-am preluat la nivelul Consiliului Județean Timiș ca și administrare. Am semnat contractual de execuție al lucrărilor”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Conexiunea cu DN6 va fi realizată printr-un sens giratoriu. Drumul modernizat va ajunge până în centrul localității Săcălaz, unde va fi construită o altă girație pentru fluidizarea traficului. Investiția are o valoare de 9,4 milioane de lei. Lucrările vor dura 8 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ