În Timișoara, până și prefectul județului dârdâie de frig în casă! Acesta pune artileria grea pe șefii din primărie pentru reinstalarea ,,ceaușismului” în Banat

1004
Drăgănescu afirmă că situația este rușinoasă și intolerabilă, de neînchipuit, până în urmă cu puțină vreme. El mai susține că ideea desființării rapide a Colterm este o utopie, în lipsa unei soluții alternative la încălzirea orașului. Iată postarea celui care joacă rolul de prefect interimar al Timișului :
„Dacă vă este frig, mai puneți o haină pe voi” – Nicolae Ceaușescu.
Astfel echipat am participat la o emisiune TV în care s-a afirmat că primăria nu mai trebuie să asigure finanțarea încălzirii centralizate în Timișoara.
Eu sunt abonat Colterm, dar și de n-aș fi nu aș putea să sfidez jumătate din populația orașului așa cum o fac parlamentarii și politicienii care au centrală proprie. Pentru că am văzut și auzit foarte clar în această seară că nu le pasă de cei care acum stau în frig. În case, apartamente, spitale, școli, birouri, instituții, spații culturale etc.
Ovidiu Virgil Draganescu
Ovidiu Virgil Draganescu

Că trebuie să dispară Coltermul? Imposibil acum. Putem discuta asta doar când există deja o alternativă clară. Altfel, sunt afirmații iresponsabile și cei care le fac sunt la rândul lor iresponsabili.

Primăria trebuie să furnizeze serviciile sociale de prim interes care asigură dreptul la viață, la sănătate, la proprietate sau la asigurarea subzistenței. Adică apă, canal, termie, transport, spații pentru educație și sănătate.
Doar după ce toate acestea fi-vor realizate putem finanța și târguri, rugi, acțiuni cu ong-uri de casă, închideri de străzi și alte idei originale.”

LĂSAȚI UN MESAJ