15.7 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

În sala Olimpia din Timișoara copii și veterani s-au întrecut la judo | FOTO-VIDEO

În acest sfârșit de săptămână la noi în oraș a avut loc concursul de judo pentru copii și veterani „Cupa Constantin Ali Bogdan”.

Evenimentul a avut caracter internațional prin prezența unor sportivi veniți de peste hotare fiind sub egida A.C.S. Academia de Judo Timișoara, Asociația Județeană de Judo Timiș, Federația Română de Judo, Direcția Județeană de Sport Timiș. Partea financiară a fost asigurată de municipalitate prin Centrul de Proiecte.

Și-au făcut prezența pwe tatami peste 500 de sportivi din România, Basarabia, Serbia și Ungaria.

Unul din cei mai titrați judoka pe plan mondial Sensei Dan Pandur (60 kg) a venit în mod special să vadă la lucru și să se măsoare cu cei mici. Prin recentul loc trei la mondialul de veterani de la Cracovia, de luna trecută, a reușit să sporească ambiția prichindeilor de a ajunge și ei campioni.

Sâmbătă au avut loc probele pe echipe iar duminica a fost rezervată evoluțiilor individuale la toate categoriile de greutate.

La startul competiției s-au prezentat copii la următoarele categorile de vârstă sub 5 ani, sub 7 ani, sub 9 ani, sub 11 ani, sub 13 ani, sub 15 ani. La veteranii (masculin și feminin) vârstele au fost de la 30 și până la 79 de ani.

Pentru a da un caracter cât mai oficial întrecerii totul s-a desfășurat conform reglementărilor E.J.U. și ale Federației Române de Judo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :