18 C
Timișoara
joi 25 iulie 2024

În paşi milităreşti prin ploaie. Vezi cum va fi parada de la 1 Decembrie!

Timişorenii vor avea parte de o parada militară de Ziua Naţională. Bulevardul Revoluţiei va fi închis circulaţiei pentru a face loc sutelro de militari şi a miilor de oameni care vor veni la defilare.
Prin faţa Prefecturii Timiş vor trece peste 400 de militari, dar şi angajaţi ai SRI, MAI (Poliţie, Poliţie de Frontieră), ai Penitencuarului Timişoara, ai ISU Banat şi ai Poliţiei Locale. Din paradă nu vor lipsi vehiculele Armatei şi ale altori forţe terestre.
Timişorenii vor putea vedea blindate, tunuri, aruncătoare de rachete antiaeriene şi maşini de inetrvenţie. În aer vor apărea şi 3 elicoptere. Parada millitară din 1 Decembrie va începe la ora 11;30. Şoferii trebuie să ştie că bulevardul va fi închis traficului de la ora 09:30 până la ora 14:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întreruperea furnizării de apă caldă

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți...

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns la spital

Un șofer de 66 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Albina și Moșnița Nouă.  Bărbatul s-a izbit...

Citește și :