În luna lui Gerar, pompierii ,,se luptă” cu ploile! Spital, liceu și curți inundate la Timișoara și în județ. Foto

257

Ploaia puternică ce a căzut peste Timisoara de marți seara până miercuri după amiaza a creat probleme în mai multe zone din județul Timiș, dar și la Timișoara. Pompierii de la ISU Banat au intervenit pentru a scoate apa dintr-o curte, din două demisoluri si dintr-un beci.  La Timișoara, apa s-a adunat sub podul de pe Calea Șagului, inundând zona și îngreunând circulația.

„În legătură cu efectele fenomenelor meteo de astăzi vă informăm că Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș a fost solicitat, până la această oră, să intervină în următoarele situații:
* Subsol inundat la Liceul Traian Vuia, Făget
* Curte inundată în Timișoara, str. Letea
* Demisol inundat în Timișoara, Spitalul Municipal, Clinicile Noi
* Demisol locuință inundat în Timișoara str Alexandru Balaș
* Inundație sub podul din Calea Șagului, pe o suprafață de aproximativ 600 mp, s-a intervenit împreună cu o echipă de la AQUATIM.

De asemenea, dorim să vă informăm că echipajele din cadrul ISU Timiș sunt pregătite să intervină pentru intervalul vizat de fenomenele meteo periculoase”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

_____________________________

Update: Inundaţii şi la Balinţ

Ploaia abundentă a pus probleme şi în zona Lugojului. Pompierii de la Lugoj au intervenit şi ei în Balinţ pentru a evacua apa adunată pe un teren de 3 hectare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ