Tot mai departe de Liga I! ACS Poli primeşte o nouă lovitură înaintea meciului cu Petrolul Ploieşti

9514

ACS Poli primește lovitură după lovitură în finalul de sezon. Cu un picior și jumătate în B, alb-violeții au rămas fără doi jucători cu 48 de ore înaintea deplasării de la Ploiești…

Timișoara e tot mai departe de menținerea în Liga I de fotbal. Penultima în clasament de runde bune, gruparea de pe Dan Păltinișanu merge luni pe terenul lanternei roșii Petrolul Ploiești. O va face fără doi dintre jucătorii străini din lot. Atacantul Everon Pisas și portarul Lys Gomis, veniți în iarnă au părăsit echipa din cauza restanțelor financiare. Cei doi li se alătură accidentaților și suspendaților Javi Hernandez si Miguel Torres, astfel că lotul lui Poli este extrem de subțire.

”Situația e delicată, mai avem șanse matematice la o victorie să depășim Voluntariul, dar e foarte greu să-i motivezi. Nu am mai pățit așa ceva. Se vede că ne ajută rezultatele dar trebuie să ne ajutăm și noi. Venim după un rezultat până la urmă mulțumitor”, a subliniat antrenorul Petre Grigoraș.

Singura veste bună a venit dinspre Voluntari, echipă care a pierdut și meciul cu CFR Cluj și rămâne la două puncte peste ACS.

Meciul Petrolul Ploiești – ACS Poli se joacă luni, ora 18.

 

LĂSAȚI UN MESAJ