În Banat, ca la Hollywood! Ce vor avea în comun un oraș din Timiș și districtul american!

424

Primarul Franscisc Boldea a anunţat în ultima şedinţă a Consiliului Local că la intrările din municipiu va fi scris cu litere tridimensionale, numele oraşului. Literele vor avea dimensiunea între doi şi patru metri şi vor fi iluminate cu leduri interioare.

Locațiile unde vor fi plasate literele sunt intrările în municipiu dinspre Buziaș, Caransebeș, Făget, Reșița și Timișoara, pe pajiștea din fața Colegiului Național “Iulia Hașdeu” și în fața fostei Prefecturi.

Literele vor avea dimensiunile de peste doi metri, însă litera de bază de la Lugoj, “L”, va avea aproape patru metri. Am discutat cu specialiştii şi am ajuns la concluzia că e mai frumos aşa, pentru că voiam să fac mici monumente din cărămidă şi pe ele să scrie Municipiul Lugoj şi astfel am renunţat la această idee”, a transmis Boldea consilierilor locali.

sursă: banatenii.ro

1 COMENTARIU

  1. Frumooos, da!… Daca face Francisc cel „bold” (dar nu „italic”, mai degraba „ungaric”, dupa prenume) si niste turnulete, ca sa fie „ca la Timisoara” in centru, pe bulevardul Loga, va fi perfect: o imbinare intre „frumos ca la Hollywood” si „frumos ca la Timisoara”. S-a modificat oare compozitia chimica a apei minerale de la Buzias?!…

LĂSAȚI UN MESAJ