11.2 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Timișoara va fi centrul gimnasticii românești și internaționale peste o lună

Primăria Municipiul Timișoara va fi Partener oficial al Federației Române de Gimnastică (FRG) în organizarea și susținerea evenimentului sportiv „Regalul Gimnasticii“, între 4 și 9 aprilie 2024, la Sala Olimpia. 
 Alina Goreac, Diana Bulimar, Daniel Potra, Daniel Ilie Popescu şi Amalia Ghigoarta, membră a actualului Lot Olimpic, sunt câteva dintre numele care au reprezentat nu doar România, ci și Timișoara pe podiumurile gimnasticii artistice în lume. Acum, orașul nostru are șansa de a fi gazda unor evenimente de importanța majoră pentru România sportivă a acestui an, și anume Campionatul Internațional de Gimnastica Artistică Feminina „Rising Star,“ Campionatul Național de Juniori și Selecția Echipei Naționale de Seniori.
Sala Olimpia, prin Primăria Municipiului Timișoara, a fost aleasă ca gazdă pentru acest eveniment tocmai prin prisma numelor și medaliaților pe care i-a lansat până acum, acest eveniment fiind, de altfel, o bază de selecție a înaltei performanțe pe care ne bazăm la viitoarele Jocuri Olimpice. 
Menționăm că, prin protocolul de colaborare cu Federația Română de Gimnastică, Primăria Municipiului Timișoara va pune la dispoziție Sala Sporturilor „Constantin Jude”, asigurând și plata serviciilor și utilităților pe perioada evenimentului. Proiectul de hotărâre privind aprobarea protocolului va fi supus votului consilierilor locali în următoarea ședință de plen. 
Prin asemenea evenimente, susținem sportul de masă ca bază de selecție pentru marea performanță, oferind, totodată, recunoaștere campioanelor noastre, pentru munca lor extraordinară și modelul de viață pe care îl oferă.  

Alte subiecte :

Colaborare culturală și educațională între Valencia și Timișoara

O temă deosebit de incitantă a fost aleasă pentru a fi cercetată în cadrul academic de profesoara Ariana Maria Jupâneanț. O...

FOTO – VIDEO | Percheziții în Timiș, într-un dosar deschis pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT Timiș și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au descins, azi dimineață, la nouă adrese din județul Timiș și municipiul București....

Citește și :