Impresionant! Ce a facut o mireasă din Banat la cimitir…

5512

În tradiția populară românească ziua nunții este, în general, una specială și este însoțită de o serie de obiceiuri care au drept rol să împlinească și să protejeze uniunea a doi tineri care au decis să-și alăture destinele.

O tânără din Reșița a făcut, în anul 2015, un gest care nu doar că a impresionat întreaga țară dar a transformat-o într-una din cele mai cunoscute mirese din Banat și din România. Cunoscută nu pentru numele său, care nu a fost făcut niciodată public ci pentru gestul care fost surprins într-o fotografie.

În cea mai frumoasă zi din viața ei, aceasta a dorit să aibă aproape cele mai importante persoane din viața ei și tânăra nu a uitat-o nici pe cea care i-a dat viață și a vizitat-o, în rochie de mireasă, la cimitir.

“Am rămas fără cuvinte. Dureros, dar îi doresc din suflet să fie puternică. Crezi că poate fi această fotografie o lecție de viață pentru ceilalți? Distribuie mai departe!”, așa sună mesajul de pe Facebook postat de cel care a urcat fotografia. Probabil fotograful nu și-a imaginat în acel moment cât de cunoscută va deveni fotografia sa.

Fără a îi cunoaște numele miresei, ci doar gestul plin de sensibilitate și profunzime, nu putem decât să îl readucem în atenția opiniei publice și să-l salutăm încă odată.

Sursa: radioresita.ro
Foto: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ