Impact devastator între un TIR și o mașină, pe un drum național. Cinci victime la spital

777

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut vineri dimineaţă, în Sudrigiu, la intersecţia drumului naţional 76 cu drumul judeţean 763, care duce spre Pietroasa.

Potrivit comisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene, accidentul a avut loc la ora 8.53. Se pare că şoferul camionului, care venea dinspre Pietroasa şi voia să intre pe drumul naţional, a tăiat calea autoturismului, marca Dacia Logan, care circula regulamentar.

Impactul a fost devastator pentru maşină, care a fost avariată serios. De asemenea, toate cele cinci persoane aflate în autoturism au ajuns la spital, două dintre ele în stare gravă.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD, o femeie în vârstă de 24 de ani a fost transportată la Cluj, cu fractură de coloană vertebrală, iar o altă femeie a fost operată de medicii Spitalului Judeţean Oradea, pentru că a suferit un traumatism abdominal. La spitalul din Oradea au mai ajuns un bărbat de 24 de ani şi o femeie de 19 ani, ambii cu contuzii multiple, respectiv un bărbat de 30 de ani cu fracturi de membre.

sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ