Imaginile zilei pe un drum din vestul țării! Ce s-a întâmplat după ce un TIR încărcat cu hârtie a luat foc!

629

Mai multe echipaje de poliţişti şi pompieri au intervenit, marţi, pentru a stinge un TIR încărcat cu baloţi de hârtie care s-a aprins, în mers, pe DN1, la urcarea pe Piatra Craiului, în localitatea Borod.

Incendul a fost anunţat, prin 112, în jurul orei 12.30 iar la faţa locului au fost mobilizate echipaje de stingere din cadrul Staţiei de pompieri Aleşd, de la Detaşamentul 1 de Pompieri Oradea, precum şi trei echipaje ale serviciilor de voluntari din Bratca, Bulz şi Borod.

„În momentul intervenţiei, arderea era generalizată la nivelul întregului autovehicul, întreţinută de baloţii de hârtie transportaţi, iar flăcările s-au extins şi la acoperişul unei locuinţe din apropiere”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, maiorul Camelia Roşca, pentru ebihoreanul.ro.

Pompierii au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul în limitele găsite, însă pagubele sunt însemnate, focul distrugând în totalitate autovehiculul şi marfa, şi parţial acoperişul casei şi gardul imobilului.

În timpul acţiunii, zona a fost asigurată de mai multe echipaje de poliţişti. „La faţa locului s-au deplasat poliţişti rutieri şi de ordine publică din Aleşd şi de la secţia rurală Borod, care au acţionat pentru a asigura perimetrul în care interveneau pompierii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Pe parcursul intervenţiei, poliţiştii au fost obligaţi să oprească şi să devieze traficul rutier în două rânduri, prima dată până la stingerea incendiului iar a doua oară pentru descărcarea baloţilor din autotren.

„În prezent, circulaţia se desfăşoară normal, pe ambele sensuri”, a mai spus comisarul Dinu.

sursa video: Facebook, Șerban, grupul Infotrafic al Județului Bihor

LĂSAȚI UN MESAJ