Imagini teribile cu momentul în care trei mașini se ciocnesc. Martorii, șocați de violenţa impactului VIDEO

421

Imagini dramatice au fost filmate duminică, pe DN6, între localităţile Vităneşti şi Văceni, în judeţul Teleorman, unde trei mașini s-au ciocnit și cinci persoane au fost rănite. Printre răniți se numără și un copil de doi ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din București.

Un șofer a surprins cu camera de bord momentul în care trei mașini din fața lui se ciocnesc, iar una dintre ele este aruncată la marginea șoselei. Imediat, mai multe mașini se opresc și martorii sar să scoată cât mai repede oamenii blocați în mașina răsturnată. Printre ei, un copil de doi ani.

Potrivit primelor informații, impactul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, toate primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru mai multe minute, pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Copilul, care a suferit o fractură deschisă la mână, a fost transportat la cu elicopterul SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Dintre cei 4 adulți, cu traumatisme ușoare, ce au primit primul ajutor calificat, o femeie de 33 de ani a fost transportată la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunţite.

*Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional!

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ