Imagini rarisime dintr-un oraș gri al Banatului, vezi cine a avut inițiativa – video

4596

Primăria Reșița dorește să lanseze un portal special pentru investitori și dezvoltatori în care să le ofere toate datele necesare despre Reșița. Cu această ocazie a realizat și un clip de promovare a orașului, clip ce surprinde imagini rarisime cu orașul gri al Banatului de munte.

Primăria Reşiţa a lansat campania ‘Invest in Reşiţa’, o iniţiativă menită să atragă investitori şi să ducă la crearea de locuri de muncă în municipiul de pe Bârzava.

”Este mai mult decât un site sau o platformă de comunicare. Este vorba de o muncă pe care am făcut-o împreună cu o agenţie cu tineri dinamici din Bucureşti, pe care am început-o încă din noiembrie 2016, ceea ce înseamnă că de un an şi jumătate adunăm date. În spatele acestei platforme se află, de fapt, o mulţime de date tehnice, de situri industriale, de terenuri, de zone abandonate, care însumează peste 350 de hectare. Toată această suprafaţă vrem să o prezentăm investitorilor. Noi am pregătit şi un spot publicitar, cu detalii despre industria reşiţeană, despre şcoala duală, despre universitate, toate în ideea de a atrage investitori străini sau din ţară”, a declarat primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa la conferința de lansare a portalului.

Popa îşi doreşte să atragă investiţii care au un grad de manoperă ridicat, aici fiind vorba de execuţie umană, şi nu de automatizare.

„Mă gândesc aici la oameni care să lucreze pe maşini cu comandă numerică, de exemplu, pentru că aceste poziţii sunt bine plătite, peste media naţională şi aş evita automotivele simple, aş merge pe lucruri care să genereze un venit mai mare pe cap de angajat”, a precizat Ioan Popa.

”Oraşul nostru este deschis pentru business” este deviza sub care municipalitatea a început primele acţiuni pentru a creşte atractivitatea oraşului pentru investitori. Portalul pe care toţi cei interesaţi pot afla detalii atractive despre Reşiţa este www.investinresita.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ