Imagini incredibile la o terasă pe litoral. Ce a făcut un bărbat cu banii lăsați pe masă de clienții dinaintea lui VIDEO

124

Imagini incredibile surprinse de o cameră de supraveghere la o terasă din Mamaia. Un bărbat a fost filmat în timp ce fura banii lăsați pe o masă de clienții dinaintea sa.

Se poate vedea din înregistrare cum bărbatul se așază la masă și apoi acoperă cu pălăria nota de plată lăsată pe masă de clienții de dinaintea sa.

Ulterior scoate nota de plată și sustrage banii aflați în aceasta.

Imaginile au fost postate de reprezentanții localului care au făcut apel la „bunăvoința” acestuia de a returna banii, în caz contrar amenințând cu sesizarea poliției.

❗️Suntem ospitalieri și atenți la nevoile clienților noștri, insă astfel de evenimente ne lasă un gust amar… Se poate vedea din inregistrare cum individul din imagine se așază la masă și apoi acoperă cu pălăria nota de plată a mesei dinainte. Ulterior scoate nota de plată și sustrage banii aflați in aceasta. Facem apel totuși, la ultimul dram din bunăvoința lui de a returna suma datorată, altfel vom fi nevoiți să ne adresăm organelor competente. Evenimentul a avut loc, ieri, duminică 23 iunie la Nikos Greek Taverna Alezzi.SHARE vă rugăm ❗️

Publicată de Nikos Greek Taverna pe Luni, 24 iunie 2019

Sursa: digi24/Sursa video: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ