Imagini care îți sfâșie sufletul. 16 copii și-au primit sicriele părinților morți în accidentul din Ungaria. Video

4054

Durere fără margini în mai multe localități din județul Mureș! Românii morți în accidentul din Ungaria au ajuns acasă în scrie. Rudele nu și-au revenit nici acum din șoc după tragicul accident car ea curmat viața a nouă oameni. Românii se întorceau de la muncă și urmau să-și reîntâlnească copiii. Din păcate, inconștiența șoferului care a făcut live pe Facebook la volan a fost plătită cu viața lor.

Trupurile neînsufleţite ale celor 9 români care au murit în carnagiul din Ungaria au fost aduse în localităţile lor natale. Victimele au fost așteptate de sute de persoane. Au venit rudele, vecinii și prietenii, care i-au jelit și s-au rugat pentru sufletele lor. Oamenii nu au dormit toată noaptea, aşteptând sicriele celor dragi. Ministerul Afacerilor Externe a suportat toate costurile legate de repatrierea trupurilor neînsufleţite din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului, conform observator.tv.

16 copii din comunele mureşene Mica şi Bălăuşeri au rămas orfani în urma accidentului din Ungaria. Aceștia urmează să fie evaluaţi de către reprezentanţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Primarii celor două comune s-au angajat să găsească resurse pentru a sprijini familiile victimelor, unele având greutăţi financiare.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde microbuzul în care se aflau nouă români s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

 

LĂSAȚI UN MESAJ