0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

IDEE NĂSTRUȘNICĂ!! Un ales local dintr-un oraș din Vestul României vrea echipe care să măsoare… pistele de biciclete

Cine n-a auzit de vechile tradiții rurale din România, gen ”măsuratul oilor”? În mod cert, nimeni n-a mai pomenit de ”măsuratul pistelor de biciclete”.

Ei bine, năstrușnica idee îi aparține consilierul local arădean Marin Lupaș. Acesta caută voluntari care să verifice dacă pistele pentru biciclişti din municipiu sunt în standardele legale, informează Radio Timișoara.

Marin Lupaş susţine că administrația locală minte și dezinformează, iar pistele nu au fost recepţionate la finalul anului 2015, aşa cum a răspuns la solicitarea unui arădean. Consilierul independent a prezentat şi răspunsuri în acest sens primite de la Inspectoratul de Stat în Construcții şi de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Consilierul local cheamă arădenii să constituie echipe care să măsoare aceste piste pentru biciclete. Doritorii pot trimite un email la adresa arad.sigur@gmail.com, cu precizarea cartierului în care ar dori să activeze și perioada în care pot face măsurătorile.

Sursa: radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :