15.9 C
Timișoara
duminică 25 februarie 2024

Iarna se instalează și mai serios în Banat începând de azi

Astăzi, vremea se va răci, apropiindu-se de normalul termic. Cerul va fi temporar noros. Noaptea, pe arii în extindere începând din Crișana vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, trecător mixte.

La munte treptat vor predomina ninsorile viscolite. Izolat, în Munții Apuseni cantitățile de apă cumulate vor fi peste 15-20 l/mp.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări pe creste de peste 80 km/h, dar locale și în rest, mai ales noaptea, cu viteze la rafală în general de 55-60 km/h. Dimineața, pe arii restrânse va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, iar cele minime între -1 și 3 grade.

Mâine, vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse vor fi precipitații, predominant ploi la câmpie, mixte în Crișana și la deal.

La munte va ninge viscolit, cu viteze la rafală pe creste de peste 80-90 km/h. Pe arii restrânse, la munte cantitățile de apă cumulate vor fi însemnate.

Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare, cu viteze la rafală în general de 55 km/h. Izolat vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 9 grade, iar cele minime între -2 și 3 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Alte subiecte :

Citește și :