I-au confiscat autoturismul la Frontiera Porţile de Fier I. Bărbat bănuit pentru furtul acestuia

112

Un autoturism Audi A6 a fost indisponibilizat de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, după ce a fost semnalat ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile din Spania.

Noaptea trecuta, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism Audi A6 înmatriculat în Spania cetăţeanul român în vârstă de 25 de ani.

Acţionând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au efectuat un control amănunţit asupra maşinii şi documentelor. Astfel, au constatat că, în bazele de date naţionale, autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Spania din data de 22.12.2015.

Astfel, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii ale infracţiunii de tăinuire la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ