I-a cedat inima, dar medicii i-au făcut-o să bată din nou. Momente critice pentru un jandarm din Timiș

286

Un bărbat, subofițer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, în vârstă de 39 de ani, se luptă pentru viață la Spitalul Județean din Timișoara, după ce s-a electrocutat.

Bărbatul locuiește pe o stradă din Lugoj și luni muncea la amenajarea unei terase. La un moment dat, placa ce urma să fie montată a atins câteva fire mai vechi de curent, astfel că bărbatul a căzut secerat la pământ. Cei care îl ajutau pe lugojean la construcție au sunat disperați la 112 și în câteva minute, echipajul de salvare a ajuns la locul indicat prin apelul de urgență.

Personalul medical a constatat ca omul era inconștient și în stop cardiorespirator, așa ca s-au început manevrele de resuscitare și după câteva minute inima victimei a început să bată din nou. Bărbatul a fost stabilizat și transportat la spitalul din Lugoj unde, după ce a primit o nouă serie de îngrijiri medicale, s-a decis transferul lui de urgență la Timișoara.

Echipajul de la ambulanță l-a transportat pe bărbat în siguranță, fiind predat la camera de gardă a Spitalului Județean Timișoara.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ