Hoți din Timișoara, capturați. Furau mașini, bani din bancomate și spărgeau garaje

1309

Polițiștii timișeni au prins doi bărbați bănuiți de mai multe furturi. Unul dintre ei ataca în mod regulat bancomate, iar cel de-al doilea fura mașini, motociclete și tot ce găsea în garajele pe care le spărgea.

”În 08 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi dintr-un bancomat situat în incinta unei societăți comerciale.

În fapt, în perioada septembrie – decembrie 2018, cel în cauză, ar fi sustras în mod repetat, dintr-un ATM, situat în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara, diferite sume de bani, în această perioada fiind reclamat un prejudiciu total de 14.300 de lei”, au transmis polițiștii.

Hoțul a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea, printr-o fantă laterală, suma de 300 lei, în momentul în care un client a accesat bancomatul.

Un alt hoț, care spărgea garaje, a fost și el capturat de oamenii legii. Bărbatul are o listă lungă de furturi la activ.

”În fapt, în dimineața zilei de 15.12.2018, acesta ar fi sustras de pe strada Martir Istovan Andrei din municipiul Timișoara, un autoturism cauzând un prejudiciu de 1.000 de euro. În perioada 22-27 decembrie 2018, cel în cauză, dintr-un alt garaj situat pe strada Barbu Iscovescu din municipiul Timișoara, a mai sustras un autoturism și un set de patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope, cauzând un prejudiciu de 4.900 de euro.

De asemenea, în noaptea de 25 spre 26.12.2018, bănuitul prin forțarea lacătelor a trei garaje de pe strada Mareșal Constantin Prezan de pe raza municipiului, ar fi sustras mai multe bunuri (un laptop, mai multe perechi de încălțăminte, două trolere, douăzeci și nouă de sticle cu băuturi alcoolice, două geamantane tip troler, un sac de detergent) și patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope, cauzând un prejudiciu de 4.500 de euro.

Totodată, în data de 06.01. a.c. a mai fost reclamat un furt de motocicletă, prin folosirea de chei potrivite dintr-un garaj situat pe strada Szlatna, un set de patru jante din aliaj de aluminiu cu anvelope și un geamantan, cauzându-se un prejudiciu de 5.000 de euro”, aflăm de la IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%, bunurile recuperate fiind predate păgubiților.

LĂSAȚI UN MESAJ