Hoți de mașini din Timiș, prinși pe bandă de polițiști

181

Polițiștii timișeni au reușit să îi prindă pe trei tineri care se ocupau cu furtul de autovehicule. Doi dintre cei reținuți sunt minori și nici nu dețin permise de conducere.

Prima captură au făcut-o polițiștii din Sânnicolau Mare. Aceștia au reținut doi adolescenți, de 16 și 17 ani, bănuiți de furtul unei mașini. Duminică noaptea, oamenii legii i-au arestat pe cei doi, pentru 24 de ore.

Aceștia ar fi furat, sâmbătă, un autoturism din Timișoara, pe care l-au condus pe rând pe DJ 544 A, fără a poseda permis de conducere, fiind depistați la ora 04:30, la intrarea în comuna Gotlob. Adolescenții au ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Un alt hoț a fost reținut pe Calea Aradului din Timișoara, la volanul unei autoutilitarre pe care ar fi fuat-o din comuna Biled. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ