Hoți de lemne, prinși în flagrant de către polițiști

351

Hoții de lemn continuă să distrugă pădurile din Banatul Montan. Polițștii din Caraș-Severin au prins în flagrant trei bărbați înn timp ce tăiau mai mulți copaci, dintr-un fond forestier de lângă localitatea Brebu.

”Unul dintre cei 3, în vârstă de 43 de ani, a fost depistat în momentul în care tăia de pe picior, cu ajutorul unui motofierăstrău, un arbore de esență gorun, polițiștii identificând la fața locului alte două cioate. În urma verificărilor, la ferma din comuna Păltiniș, aparținând unuia dintre aceștia, a fost identificată cantitatea de aproximativ 25 de metri cubi material lemnos, dintre care 1,5 metri cubi de lemn încărcat într-o autoutilitară, de diferite esențe, lemn pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente legale”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării un motofierăstrău și un tractor, folosite la comiterea faptei, precum și 25 de metri cubi de material lemnos, lemn lăsat în custodie bărbatului în cauză, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ