Hotel de top internaţional, la Timişoara

367

Timişoara, viitoare Capitală Europeană a Culturii, atrage tot mai mulţi investitori. Ultimul anunţ de pe piaţa imobiliară vine de la un lanţ internaţional de hoteluri care va ridica aici unităţi de cazare de top.

„Una din cele mai dinamice companii hoteliere din lume, anunță construcția unui hotel Radisson Blu în cartierul ISHO din Timișoara. Portfoliul companiei în România crește la patru hoteluri, două în curs de operare, iar două în dezvoltare, care se adaugă celor 11 hoteluri (2.628 de camera) funcționale și celorlalte două hoteluri cu acesta (265 de camera) în curs de dezvoltare în Europa de Sud Est”, aflăm de la dezvoltatorii imobiliari.

Hotelul va fi construit în complexul rezidenţial care se ridică pe malul Begăi, pe bulevardul Take Ionescu.

“Perspectiva dezvoltării unui nou pol de business în jurul proiectului ISHO reprezintă o oportunitate reală pentru atragerea unor investitori de această anvergură în oraș. Sunt sigur că împreună vom reuși să realizăm un hotel deosebit, care va deveni o referință în regiunea noastră și care va contribui la dezvoltarea orașului prin facilitățile oferite, atât ca unități de cazare, cât și prin centrul de conferințe de care un oraș ca Timișoara are nevoie”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului.

Noul hotel va fi finalizat în 2020, cu un an înainte ca orașul să devină Capitală Culturală Europeană și va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic și un bar concept. Hotelul va avea, de asemenea, un spatiu de 1.000 mp pentru socializare (inclusiv un ballroom) și un centru fitness care va funcționa 24/7.

“Vizibilitatea Timișoarei crește în Europa și în lume, iar orașul nostru devine tot mai atractiv atât pe componenta de business, dar și în rândul turiștilor. Cu atât mai mult ne bucură faptul că atragem investiții private precum acest hotel, operat în mod profesionist sub un brand international de renume”, remarcă Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara.

Hotelul va fi o componentă integrantă din ambițiosul proiect imobiliar din Timișoara care curpinde peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație.

LĂSAȚI UN MESAJ