Horațiu Simion revine la conducerea DRDP Timișoara. UPDATE: Robu confirmă revenirea lui Simion la DRDP

275

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara are un nou director. Este însă o persoană care a mai ocupat această poziție mult timp și a condus instituția cu succes, până când a fost sacrificat de Ministerul Transorturilor, în urma unui accident rutier.

Așadar, Horațiu Simion revine la șefia DRDP TImișoara. Nu este nimic oficial, însă surse din CNAIR și din direcțiile de dumuri din țară spun că schimbarea va deveni oficială în curând.

”Nu am primit nimic oficial. Când voi avea documnetele oficiale, veți fi informați”, a spus, pentru Banatul azi, Horațiu Simion.

UPDATE. Nicolae Robu confirmă revenirea lui Simion la DRDP Timișoara. Revenirea lui Horațiu Simion la conducerea DRDP Timișoara este ca și bătută în cuie. Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, confirmat, vineri, că acesta va fi numit în locul lui Cristian Ispravnic, acuzat de DNA de luare și dare de mită și trafic de influență.

„Un profesionist care a mai fost director, cu care am colaborat foarte bine și sunt încrezător că vom colabora foarte bine. Este o numire interimară, dar a avut susținere pentru acest post. Cea mai mare greșeală e să se numească oameni care nu pot face față exigențelor unor posturi”, a spus ,vineri, Nicolae Robu.
Horațiu Simion a condus DRDP Timișoara din 2014 până în 2017 când a fost demis, la televizor, de ministrul Transoorturilor de atunci, Răzvan Cuc. A fost scos țap ispășitor pentru tragedia de pe clisura Dunării din octombrie 2017, când o mașină aplonjat în fluviu I o familia a murit. În zonă nu ar fi existat parapete de protecție pe marginea drumului.

LĂSAȚI UN MESAJ