20.4 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Hala de lactate din Piața Badea Cârțan a fost modernizată

SC Piețe SA Timișoara a finalizat un amplu proiect de modernizare care a fost implementat la Hala de lactate din Piața Badea Cârțan.
Proiectul a prevăzut înlocuirea instalației de climatizare cu purificatoare de aer, achiziția a 20 de vitrine frigorifice mici de 1,5 m și 13 vitrine frigorifice mari de 2,5 m, cu agent de răcire ecologic și eficiență energetică mărită, igienizarea interioară și exterioară a halei, precum și reparații la linia electrică, la sistemul de alimentare cu apă și de canalizare.

„Hala de lactate din Piața Badea Cârțan avea nevoie de investiții pentru a oferi clienților și producătorilor un spațiu modern și face parte din strategia noastră prin care dorim să aducem îmbunătățiri la toate piețele din oraș pe care le administrăm“, a declarat directorul SC Piețe SA Timișoara, Mirel Pop.
Lucrările la Hala de lactate din Piața Badea Cârțan au costat circa 800.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :