Hai la Şcoala Zero Waste! Învaţă despre ecologie şi colectare selectivă într-un concurs inedit

286

Şcolile din Timiş se pot înscrie la ”Şcoala Zero Waste”. Alături de educaţie ecologică, cei mici vor învvăţa totul şi despre colectarea selectivă. Prin activitatea desfășurată, fiecare unitate de învăţământ poate câştiga premii frumoase.

Cei care vor să îmbine ecologia cu educaţia şi distracţia se pot înscrie în concurs de luni, 12 februarie, până în 2 martie. Competiţia are loc între 5 şi martie şi 11mai 2018.

“Cei mai buni și implicați 5 elevi din primele 5 școli clasate la fiecare secțiune vor participa la „Zero Waste Summer Camp”, tabără de educație ecologică organizată lângă Timișoara în a doua jumătate a lunii August 2018. Dintre acești elevi vor fi desemnați câștigătorii ediției 2018 a Concursului. Premiile vor consta în laptopuri, biciclete, tablete și multe altele oferite de Continental Anvelope Timișoara, partener tradițional al concursului, împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”, transmite EcoStuff România.

Desfășurarea competiției este simplă: şcoala care acumulează cele mai multe puncte este desemnată câștigătoare. Punctele se obțin din organizarea a cât mai multor acțiuni educaționale din lista oferită de organizatori și din colectarea selectivă a mai multor deșeuri reciclabile: hârtie/carton, aluminiu, plastic/pet și altele.

Detalii suplimentare despre procedura de înscriere și desfășurarea concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania – http://www.EcoStuff.rosau pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/scoalazerowaste.

1 COMENTARIU

  1. Initiativa este foarte buna, copii trebuie obisnuiti cu reciclarea selectiva a deseurilor de la varste fragede. Un proiect asemanator s-a pus in practica in orasul nostru cu ajutorul prietenilor de la http://www.cosuri-pubele.ro, care ne-au asigurat toata gama de cosuri speciale pentru gradiniti si scoli primare.

LĂSAȚI UN MESAJ