Guvernul Chinei vrea sa cumpere un combinat din vestul țării!

2275

Chinezii par să fie interesați de zona de vest a țării. Ambasadorul Republicii Chineze în România, Xu Feihong, va efectua, săptămâna viitoare, în premieră, județul Caraș Severin, după ce, în urmă cu câtevaluni, o delegație de oameni de afaceri chinezi a vizitat Oțelul Roșu.

„Domnia sa va fi prezent joi, 25 mai, de la ora 10.30 în Oțelu Roșu. Principala oprire pe care vrea să o facă este la Combinatul Siderurgic, concluzia mea fiind că vizita de acum câteva luni a unei delegații de oameni de afaceri chinezi în orașul nostru, a avut ecou și astfel și-a manifestat și Excelența sa, dorința de a vizita combinatul. Nu cred că vine doar de dragul de a vizita combinatul, cu siguranță s-a discutat și posibilitatea cumpărării într-o formă sau alta, repornirii în principal”, a declarat pentru Radio România Reșița, primarul Luca Mălăescu.

„Combinatul Siderurgic este un brand al zonei, al orașului și al Văii Bistrei, care a dăinuit zeci de ani, din păcate în urmă cu 5 ani aici s-a oprit producția, însă ce mă bucură foarte mult este faptul că a fost conservat foarte bine de către cei de la Mechel, astfel că în maxim o lună și jumătate este disponibil să repornească”, mai spune edilul.

Vizita în județul Caraș Severin a ambasadorului Chinei va include și municipiul reședință de județ, Reșița.

1 COMENTARIU

  1. Guvernul Chinei sa cumpere la ei in tara…guvernul nostru sa nu ne mai vândă la straini.Ar fi bine sa faca ceva sa meargă treaba ca si inainte si sa nu ne mai vindem tara

LĂSAȚI UN MESAJ