Grupă de grădiniță cu educator vorbitor de ucraineană pentru copiii refugiați, la Timișoara

100

Copiii refugiați din Ucraina vor avea o grupă de grădiniță la Timișoara unde educatorul este vorbitor de limbă ucraineană. Kids Academy Timișoara a anunțat că va înființa această grupă și că strânge și donații pentru cei care fug din calea războiului.

„Vom crea o grupă de grădiniță pentru copiii refugiați cu vârste între 1 și 6 ani, care vor avea parte de educator vorbitor de limba ukraineana, pentru a încerca să le oferim copiilor un gram de normalitate în tot acest haos. Dacă cunoaște cineva familii cu copii mici sau dorește să se înscrie, e rugat să scrie la 0752299899. Totul se face pe cheltuiala Kids Academy.

La locația Kids Academy de pe strada Panselelor 47, începând de luni, în intervalul 07:30-18:00 se colectează alimente neperisabile, haine pentru copii și femei, diverse consumabile (produse de igiena, pampersi, șervețele umede, orice poate fi de folos familiilor refugiate). Toți bănuții strânși în cadrul Târgului nostru Caritabil de Mărțișor se vor îndrepta către ajutorarea copiilor ucranieni”, a anunțat Kids Academy.

Toate bunurile strânse vor fi trimise în Ucraina.
Sursa foto: Kids Academy

LĂSAȚI UN MESAJ