Grindeanu se întoarce la ,,bucate” în PSD. Ce funcție vrea să obțină

  309

  Noua conducere a PSD, care urmează să devină oficială la congres, va consfinți revenirea pe poziții de forță a Gabrielei Firea și a lui Sorin Grindeanu. Ei vor face parte din garda lui Marcel Ciolacu, având în vedere că la congres se va candida pe proiecte politice și în echipă.

  Marcel Ciolacu ar deveni președintele PSD, neavând vreun contracandidat, a spus Radu Tudor la emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3.

   

  Pentru funcția de secretar general este vehiculat numele lui Paul Stănescu, iar pentru funcția de președinte executiv sunt trecute două nume: Gabriela Firea și Sorin Grindeanu. Revine și Vasile Dâncu, acesta urmând să fie desemnat președintele Consiliului Național al PSD.

   

  ”Am stabilit o dată, pe 29 februarie să aibă loc congresul, urmând totuşi ca Biroul Naţional de luni să aibă ultima decizie, dacă e pe 29 februarie sau 7 martie, astfel încât toate procedurile legale şi toţi colegii să poată participa la aceste alegeri. Decizia a fost clară: se va merge cu candidaturi pe proiecte politice şi în echipă”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu.

  El a mai precizat că modificările stature vor fi supuse votului congresului, făcând referire la la lărgirea Comitetului Executiv, a cărei denumirea va fi schimbată, cu primarii de municipii reşedinţă de judeţ şi preşedinţii de consilii judeţene, intrarea de drept a primelor organizaţii ca scor electoral în BPN și alte.

  ”Am mai luat o decizie: PSD nu va avea niciun candidat care are o hotărâre definitivă a unei instanţe, indiferent dacă vorbim de candidaturi la aleşii locali sau la parlamentar”’, a mai afirmat Ciolacu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

   

  Sursa: evz.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ