Grindeanu revine în politică? Zvon privind o eventuală candidatură a fostului premier bănățean

414

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri că a auzit un zvon privind o eventuală candidatură a fostului premier PSD Sorin Grindeanu la primăria municipiului Timișoara la alegerile din 2020.

Liderul Pro România a specificat, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că este prematur să vorbească despre un candidat al formaţiunii sale pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara, în 2020, potrivit Agerpres.

Întrebat de presă, într-o conferință de presă la Timișoara, dacă Sorin Grindeanu ar putea fi candidatul Pro România pentru fotoliul de primar al Timişoarei, Victor Ponta a răspuns că a auzit acest zvon, dar că dacă Grindeanu va dori să reintre în politică, va trebui să anunţe el personal.

„Am auzit şi eu zvonul acesta. Sorin Grindeanu este preşedintele ANCOM şi dacă va dori să candideze, trebuie să spună domnia sa. De la PSD cred că nu poate (să candideze, n.r.), pentru că l-au exclus din partid, dar nu cred că putem să vorbim noi despre aşa ceva. Dacă va dori să facă din nou politică, sunt convins că o va spune el”, a spus Ponta.

sursa – stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ