Grindeanu, discurs despre trecutul şi viitorul PSD: Mă veţi avea alături de dumneavoastră

161

Fostul premier social-democrat Sorin Grindeanu a vorbit, duminică, la Timişoara, despre trecutul şi viitorul PSD, exprimându-se ca şi când ar face din nou parte din partid.

Acesta a prezentat un program în mai multe puncte pentru redresarea partidului şi a afirmat că moţiunea este deschisă tuturor celor care au idei.

”Am fost, sunt şi voi fi om de stânga, indiferent de ce spun unii şi alţii. Vreau să fie privite lucrurile pe care le-am spus, ca sfaturi. Nu îmi permit să pun condiţii partidului care m-a făcut parlamentar, ministru, preşedinte de CJ şi prim ministru. (…) Avem forţa necesară să redevenim ce am fost şi mă veţi avea alături de dumneavoastră”, a declarat Grindeanu.

„Am auzit în aceste zile, unii colegi de-ai nostri caută să facă mici aranjamente cu puterea pentru a nu avea poate contracandidaţi puternici, pentru a încerca să îşi negocieze o anumită pace. Hai să spun că ar fi mulţumiţi cu un PSD cu 20 la sută, dar ei să rămână la butoane. Aşa ceva e de neconceput pentru PSD. Trebuie să ne propunem să câştigăm alegerile anul acesta şi să redevenim partidul numărul unu  în România. Cine nu e dispus să contribuie la acest vis, este liber să plece”, a mai afirmat fostul premier PSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ