Grindeanu, atac dur la premier: „E un fel de Şoşoacă cu păr”

128

În urma şedinţei Biroului Politic Naţional, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că vor depune amendamente la buget astfel încât să fie plătite drepturile restante ale minerilor, deoarece este normal ca într-o ţară europeană oamenii să fie plătiţi la timp. Social-democratul a mai transmis că PSD va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Cladiu Năsui, în Parlament, după dezbaterile pe bugetul pentru 2021.

Întrebat dacă au negociat cu parlamentari din alte formaţiuni politice pentru susţinerea acestor amendamente, Sorin Grindeanu a adăugat:

„Pot să vă spun că la câteva acţiuni, cum a fost cea de săptămâna trecută, au venit parlamentari PNL să ne spună că dacă ar fi fost votul împotriva lui Vlad Voiculescu secret, ar fi votat „pentru”. Nu asta e cel mai important lucru, pentru că nu ne interesează chestiunile de orgoliu. Este vorba despre experimentele pe care le face dreapta asupra poporului. Dacă vor să le depună ei, noi le votăm, nu avem probleme de restricţii. Cum adică nu ai voie să depui niciun amendament? Oamenii aceia au fost votaţi de locuitorii din circumscripţiile respective. Tot timpul e loc de mai bine. Cum adică sa interzici? Asta are de a face cu principii europene, cu ceea ce spunea de dimineaţă Cîţu? Am impresia câteodată că este un fel de Şoşoacă cu păr domnul prim-ministru.” a conchis social-democratul.

sursa – adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ