Grav accident pe un drum din Banat!

4662

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață în apropierea fabricii de plăcuțe TMD Friction din Caransebeș!

Un biciclist care circula regulamentar, din direcția Iaz spre municipiul Caransebeș, a fost acroșat de un autoturism taxi, șoferul acestuia neobservându-l în timp util pe cetățeanul aflat pe două roți.

Biciclistul a căzut, în urma impactului cu taximetrul și a fost rănit grav, fiind suspect de fractură craniană, cu sîngerare intracraniană.

Din primele date ale cercetării întreprinse la fața locului, vinovat de producerea accidentului se face taximetristul, care nu s-ar fi asigurat la intersecția străzilor Ardealului, cu Vârful Gugu, după cum ne transmite, cms-șef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. La această oră, victima se află la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, unde medicii se ocupă de tratarea plăgilor acesteia.

sursa: reper24.ro

1 COMENTARIU

  1. Rusine pentru Politia Romana care, prin nepasare, a lasat sa fie tot felul de neglijenti in trafic. Fiecare face ce vrea. Nu tu semnalizari, nu tu asigurari, fiecare face manevre cum doreste, daca da in ceva/cineva asta este.

    Multa rusine celor care prin nepasare lasa se se intample asa ceva. Din pacare autoritatile ne reprezinta pe noi romanii si felul nostru de-a fi. Mi-e rusine de tara in care traiesc.

    Din pacate omul a murit! Sa-l ierte Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ