Grav accident în Arad. Un autobuz cu 60 de muncitori a fost lovit de un tir

128

Un autobuz plin cu muncitori a fost implicat într-un accident, aseară, în zona industrială a Aradului.

11 oameni care tocmai ieșiseră de la lucru au fost răniți după ce vehiculul de transport s-a ciocnit cu un tir.

Aproximativ 60 de angajați a unei fabrici din Arad au fost implicați într-un accident, în drumul spre casă. Șoferul autobuzului în care se aflau oamenii spune că, într-o intersecție, a estimat greșit distanța față de tirul care venea pe drumul prioritar.

Mai multe ambulanțe şi echipaje de intervenție au ajuns la faţa locului pentru a acorda ajutor medical victimelor. 2 persoane au fost transportate la spital, iar alte 9 au fost rănite ușor. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

 „Aseară, în jurul orei 23,20, un bărbat de 46 de ani, din Livada, a condus un autobuz pe strada II din zona industrială vest, iar la intersecția cu str. Stefan Tenețchi nu a respectat semnificația indicatorului „oprire” pătrunzând în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autotractor în cuplu cu semiremorca condus de un bărbat de 53 de ani, din Jud. Brașov. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a 2 femei și rănirea ușoară a altor 9 pasageri din autobuz. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Sursa foto: specialarad.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ