Granițele cu Ungaria, forțate de mai multe grupuri de migranți FOTO-VIDEO

47
Polițiștii de frontieră din Arad au avut, joi, o zi plină. Granițele au fost forțate de mai multe grupuri de migranți din Siria, Irak şi Algeria. Dimineața, la Nădlac II, a vrut să treacă granița un cetăţean turc, în vârstă de 51 de ani, conducând un ansamblu rutier format din cap-tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia.
Conform documentelor de însoţire, şoferul transporta mărfuri diverse, având ca destinaţie Polonia. În remorcă erau însă ascunși 8 bărbați din Siria. Polițiștii din Vărșand au oprit, tot joi, pentru control la ieşirea din localitatea Zerind o autoutilitară, înmatriculată în România, condusă de un cetăţean român, în vârstă de 22 de ani.
În urma verificării autoutilitarei, în interiorul compartimentului marfă au fost descoperiţi zece cetăţeni străini, dintre care cinci bărbaţi şi cinci minori, din Siria și Irak. Și la Nădlac s-a făcut o captură de migranți. Oamenii legii au oprit pentru control, la ieşirea din localitatea Pecica, un autoturism care circula în regim taxi, în care se aflau ca pasageri doi tineri din Algeria, în vârstă de 20, respectiv 22 de ani.
Aceştia se îndreptau spre frontiera cu Ungaria, intenţionând să treacă ilegal în ţara vecină.

LĂSAȚI UN MESAJ