Furtună violentă cu 18 răniți, în Italia. A căzut grindină de dimensiunea unei mingi de tenis

72

Coasta Adriatică a Italiei a fost lovită, în cursul zilei de miercuri, de o furtună violentă, oraşul Pescara, unde s-au înregistrat cel puțin 18 răniți, fiind cel mai afectat. Cele mai mari probleme s-au înregistrat din cauza grindinei care a căzut, aceasta având dimensiunea unei mingi de tenis.

Conform Il Messaggero, bucățile mari de grindină au făcut prăpăd, lovind totul în cale. Sute de mașini au fost avariate, iar mulți oameni, inclusiv o femeie însărcinată, au suferit răni la nivelul capului şi a feţei. Victimele au ajuns de urgență la spital, în special cu vânătăi şi cu capete sparte. Circulația auto a fost oprită în mai multe zone, din cauza vizibilității extrem de scăzute. Numeroase mașini care se deplasau dinspre Teramo spre litoral, pe autostradă, au tras pe dreapta, iar șoferii au început să se roage pentru a scăpa cu bine din calea furtunii.

🔴#DirettaMeteo | GRANDINATA PAZZESCA A PESCARAUn altro video che mostra la dimensione della grandine che ha colpito la città di Pescara: come arance!📹 Cottage Viaggi

Publicată de MeteOne Italia pe Miercuri, 10 iulie 2019

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ