Fuga de polițiști nu i-a fost cu noroc unui șofer turmentat din vestul țării! Ce a pățit?

438

Un șofer băut a provocat, duminică dimineața, un accident rutier, în timp ce încerca să scape de echipajul de poliție care a pornit în urmărirea lui.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 2:40, pe o stradă din Petroșani. Bărbatul în vârstă de 20 de ani, din Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani, la intersecția sensului giratoriu cu șoseaua de tranzit, nu a oprit la semnalul unui echipaj de ordine publică, motiv pentru care poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului.

„Pe strada Aviatorilor, conducătorul autoturismului a pierdut controlul maşinii, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a oprit într-un gard viu. În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea ușoară a autoturismului. Tânărul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Șoferului i-a fost suspendat temporar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi a fost amendat pentru faptul că a condus autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor.

sursă: zhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ