Fotografii private de la nunta prințului Harry şi a lui Meghan Markle au apărut ilegal pe internet

81

Fotografii private de la nunta prințului Harry al Marii Britanii şi a fostei actrițe americane Meghan Markle au apărut online, după ce contul artistului care a imortalizat evenimentul a fost atacat de hackeri, potrivit voici.fr.

Pe 19 mai, ducii Harry şi Meghan de Sussex au marcat un an de la căsătorie printr-o serie de 14 fotografii publicate pe contul lor de pe rețeaua de socializare online Instagram. Dintre cele 14 instantanee, care au fost realizate de fotograful oficial Alexi Lubomirski, unele erau făcute publice în premieră.

Câteva săptămâni mai târziu, noi imagini de la nuntă au apărut pe internet, însă după ce au fost piratate. Este vorba despre sute de imagini care au apărut pe platformele de socializare Twitter şi Instagram, potrivit publicației britanice The Sun.

O anchetă ar fi în curs, iar, pentru moment, autorul atacului cibernetic nu a fost identificat, însă se pare că imaginile au fost furate în septembrie anul trecut.

Printre imaginile piratate sunt unele cu mirii sărutându-se, portrete şi fotografii ale ducilor de Sussex cu invitații la eveniment, printre care s-au numărat Doria Ragland, mama lui Meghan, ducii Katherine şi William de Cambridge, regina Elizabeth a II-a şi prințul consort Philip.

Sursa: mediafax.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ