24.1 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

FOTO – VIDEO | Optimism, cu o doză de reticență la sediul USR. Dominic Fritz și Alin Nica așteaptă rezultatele din exit-poll-uri

ACTUALIZARE

Conform numărătorii paralele din secții, până acum (ora: 11:44), Dominic Fritz, din partea USR Plus a strâns 49.191 de voturi, adică un procent de 53,25%.


În fața sediului USR din Timișoara s-au adunat câteva zeci de simpatizanți ai Alianței Dreapta Unită. Conducerea partidului se află încă în birou și fac calcule și pronosticuri. În fața sediului s-au adunat câțiva zeci de curioși care urmăresc sondajele cu mult interes.

Atmosfera este de oarecare optimism, dar destul de monderat. Toți speră că să aibe procentaje bune, dar încă nu ne putembaza pe un sondaj concret.

Odată cu apropierea orei 22:00 s-au adunat tot mai mulți simpatizanți. Membrii alianței Drepte Unite au urmărit exit-poll-urile, însă pentru că s-au întins cu discuțiile cei de la București, nu se știu rezultate concrete. Până la acest moment, televiziunile nu au dat date din județe. 

În ciuda faptului că încă nu se cunosc date privind rezultatele pe Timiș, membrii coaliției Dreapta Unită se declară încrezători. Alin Nica, dar și Dominic Fritz au ținut câte un discurs cu privire la cum a decurs campania electorală.

Alin Nica a subliniat în discursul său că este mulțumit de campania electorală desfășurată până mai ieri, deși, după cum spune acesta, a început-o cu o echipă mică. Acesta se declară mulțumit de rezultate.

Dominic Fritz a avut și el un discurs în care se declară mândru și a subliniat că Timișoara ar putea avea un parcurs european.

Deși accesul în secțiile de vot a fpost închis la ora 22:00, cetățenii care încă se află în interiorul secțiilor de votare pot să-și exercite dreptul electoral până la ora 23:59. Dominic Fritz cât și Alin Nica au subliniat necesitatea ca fiecare cetățean să-și poată exercita dreptul la vot, și a subliniat că urnele nu ar trebui să fie închise decât atunci când ultimul alegător va părăsi secția de votare.

Totuși, cei doi candidați din partea Alianței Dreptei Unite lasă o marjă de eroare și spun că așteaptă mai multe date, care vor veni în cursul nopții.

 


 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :