29 C
Timișoara
luni 24 iunie 2024

FOTO – VIDEO | Nicolae Robu a votat în Soarelui

Dis-de-dimineață, în jurul ore 9:00, Nicolae Robu a mers la vot, alături de soție. El a fost însoțit de Adrian Diaconu. La vot a fost și senatorul PSD de Timiș Adrian Diaconu, dar și  viceprimarul PNL, Cosmin Tabără.

El a fost la secția de vot din Soarelui, amenajată la Școala 30. Nicolae Robu a intrat în cabină, apoi a ieșit, având grijă să introducă buletinele de vot. La fel ca fiecare cetățean, Nicolae Robu și-a exprimat votul, introducând în urne cinci buletine de vot, câte unul pentru Primărie, președintele Consiliului Județean, Consiliul Local, Consiliul Județean, dar Europarlamentare.

Când a părăsit secția de votare, Robu a declarat: „Am votat pentru o șansă pentru Timișoara, să fie din nou ce a fost, chiar mai mult decât atât! Orașul Florilor, cel mai dinamic din România. Orașul sigur, orașul în care se trăiește frumos, cu evenimente culturale”, spune Nicolae Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

CJ Timiș renovează Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Recaș

Consiliul Județean Timiș a semnat contractul de execuție pentru realizarea obiectivului de investiție publică din cadrul proiectului „Renovare energetică moderată a clădirii Centrului Școlar...

Ia din Banat, celebrată la Muzeul din Caransebeș

Cu ocazia zilei internaționale a Iei, Muzeul din Caransebeș găzduiește o expoziție dedicată acestui veșmânt din portul popular. Expoziția se desfășoară o zi mai...

Citește și :