22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

FOTO – VIDEO | Europarlamentarul Cristian Bușoi a votat la Casa Tineretului

Deputatul European Cristian Silviu Bușoi, din partea PNL și-a exprimat dreptul cetățenesc la secția de vot de la Casa Tineretului. El a venit însoțit de fiica sa.

A așteptat la coadă pentru a vota. După ce a depus cele cinci buletine de vot în urne, reprezentantul PNL a dat o declarație oficială: „Am votat ca România să-și continue parcursul European, să aibă o prezentă puternică în Parlamentul European, locul în care am lucrat mai mult de 16 ani de zile. În mod special, am mai votat pentru ca Timișoara și Timiș să redevină locuri cu administrații competente, să redevină locul marilor investiții din fonduri europene. Vreau ca Timișoara să redevină „Orașul Florilor”, un municipiu de care să fim mândrii cu toții, cu o administrație competentă, implicată, care să pună suflet pentru Timișoreni. 

Odată cu șefia PNL Timișoara, Cristian Silviu Bușoi a obținut și viza de flotant, care i-a permis să voteze și pentru alegerile locale. „Imediat ce am preluat președinția PNL Timișoara am făcut viză de flotant. Încadrându-mă în cele cel puțin 60 de zile, am putut vota și pentru alegerile locale. Sigur că, de-a lungul timpului sm votat fie în Timișoara, fie în București, în funcție de responsabilitățile politice pe care le-am avut”, spune europarlamentarul Cristian Bușoi.

Acesta este de părere că cetățenii trebuie să-și exercite dreptul democratic votând, cu cât mai multă cunoștință de cauză. Acesta este de părere că alegătorii trebuie să fie informați cu privire la candidați, adică să voteze cât mai în cunoștință de cauză, conform convingerilor politice, după cum consideră Europarlamentarul Crtistian Bușoi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :