22 C
Timișoara
miercuri 12 iunie 2024

FOTO – VIDEO | Emoții la sediul PNL Timiș! Nicolae Robu așteaptă cu sufletul la gură rezultatele exit-poll-urilor

Liberalii s-au adunat la sediul PNL Timiș pentru a urmări împreună exit poll-urile. Membrii echipei PNL Timiș urmăresc cu sufletul la gură teleziviunile naționale pentru a vedea cel puțin rezultatele preliminare.


ACTUALIZARE

Conform numărătorii paralele din secții, Nicolae Robu de la  PNL  a strâns 27.596 voturi (29,87%) din voturi. 

Au fost numărate, până la această oră (12:39 A.M.) aproximativ un sfert din voturi. „În mare sunt rezultate parțiale, ele îl arată pe candidatul Dominic Fritz în față, dar repet, ele sunt rezultate parțiale. În mare nu pot să vă spun altceva până când nu va fi aritmetic tranșat un rezultat. Diferența a fost una oscilantă, între 8-10 procente, dar nu a fost mai mare de 11 procente. Așteptăm să fie numărate mai multe, în așa fel încât procentele să fie clare”, a declarat Nicolae Robu.


ORA 22:00

Cu mare bucurie, Nicolae Robu a primit vestea că alianța PNL-PSD a înregistrat un procent de 54% din voturi pe București.

Cu această ocazie, Nicolae Robu a ținut o scurtă serie de declarații: „(…)De jumătate de an știți bine, s-a făcut o propagandă cu calomnii fără limite, dar țin deja de trecut. Ce mă interesează acum este rezultatul”, a declarat Nicolae Robu.

Nicolae Robu, candidatul PNL Timiș pentru Primăria Timișoara a venit însoțit de cei doi copii ai săi, fiica sa Andreaa și băiatul său, Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :