27.9 C
Timișoara
luni 24 iunie 2024

FOTO – VIDEO | Alfred Simonis a votat „pentru oameni care își doresc să se implice”

Alfred Simonis, candidat la președinția Consiliului Județean Timiș și-a exprimat și el dreptul la vot. A mers să voteze la Școala Generală 30 alături de Elena, soția sa.

Alfred simonis a declarat: „Am venit alături de Elena, soția mea, dar și o parte din membrii echipei. Am votat pentru oamenii care au proiecte în această campanie electorală și nu dezinformări și minciuni. Am votat pentru oamenii care s-au deidcat în ultimii ani investițiilor și atragetrii investițiilor în județul Timiș nu doar în campanie electorală.

Am votat pentru oameni care își doresc să se implice în atragerea fondurilor și a implementării proiectelor în județul Timiș, dar și la nivelul municipiului Timișoara. Oameni care știu să facă mai mult decât PR și Imagine.

Am votat pentru oameni care-și doreșsc și pot să atragă investiții importante, oameni care pot constrânge Guvernul indiferent de culoarea politică a acestuia. Oameni care pot să aducă bani și investiții în județul care contribuie cel mai mult la bugetul de stat după Capitală”, sunt cuvintele spuse de Alfred Simonis, membru reprezentant al PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :