24.4 C
Timișoara
joi 13 iunie 2024

FOTO | Șase cerșetori, luați pe sus de polițiștii locali la Gara de Nord. Alți 13 s-au ales cu amenzi

Polițiștii locali au luat la puricat miercuri zona Gării de Nord, în depistarea cetățenilor care încalcă liniștea și ordinea publică. Șase cerșetori au fost duși la centrul de pe strada Telegrafului. Un număr de 13 persoane au fost amendate pentru consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, buletine expirate și aruncarea gunoaielor în spațiul public.

Buticurile din zonă au fost și ele luate la control. Patru societăți comerciale au fost controlate, pentru a verifica dacă acestea funcționează legal, având toate documentele.

Patru șoferi care și-au parcat mașinile neregulamentar s-au ales cu autocolante pe parbriz.

”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică, împreună cu cei de la Serviciul Patrulare și Control Spațiu Public și Protecția Mediului au organizat, în cursul zilei de ieri, o acțiune amplă în zona Gării de Nord din Timișoara și împrejurimi, vizând toate aspectele care intră în atribuțiile lor, de la persoane care apelează la mila publică, abandon de deșeuri, oprire sau staționare neregulamentară, acte normative care reglementează legislația referitoare la ordine și liniștea publică”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Controalele polițiștilor locali au loc periodic pentru a menține liniștea și ordinea publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Motivul halucinant pentru care supele sud-coreene au fost retrase de la raft dintr-o țară U.E.

Supele sud-coreene la plic, de la Samyang Buldak, care se găsesc chiar și la noi în Timișoara, au fost retrase de la raft în...

OncoHelp Summer School-Imunoterapia Cancerului la ediția a 7-a

Eveniment de top în calendarul oncologiei românești. OncoHelp Summer School-Imunoterapia Cancerului ajunge la ediția a 7-a. Elita oncologiei vine la Timișoara. OncoHelp Summer School -...

Citește și :