32.2 C
Timișoara
luni 24 iunie 2024

FOTO | Huliganii din tramvaie și șoferii care parchează ilegal și-au găsit nașul

Huliganii din troleibuze și tramvaie, șoferii care parchează neregulamentar, dar și călătorii prinși circulând fără bilet au fost luați în vizor și amendați de polițiștii locali și controlorii STPT.

Au fost controale pe mai multe rute de tramvai: Liniile 2, 4, 7, 8 și pe troleibuzele 11 și 14. Au avut în stații precum Gara de Nord, Piața Mocioni,  Bălcescu, AEM, Piața 700 sau Dâmbovița.

Scopul controalelor a fost să identifice hoții de buzunare, dar și persoanele periculoase care sperie călătorii și vandalizează mijloacele de transport în comun.

De asemenea, doi oameni fără adăpost au fost scoși afară din mijloacele de transport și au fost predați serviciilor de asistență socială.

Vizați au fost și șoferii care-și parchează mașinile în stațiile de autobuz. Zece persoane au fost amendate pentru că au staționat neregulamenar în stații. Alți șase șoferi s-au ales cu înștiințări.

De asemenea cu amenzi s-au ales și persoanele care au aruncat chiștoace pe jos în stații și au circulat fără bilet.

Sursă foto: Poliția Locală Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Clarificări privind sprijinul pentru tinerii fermieri

Având în vedere informațiile eronate transmise în spațiul public, MADR face următoarele precizări: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale derulează două măsuri de sprijin privind instalarea...

Piața Libertății a devenit stadion la meciul cu Belgia al Echipei Naționale

Sâmbătă, 22 iunie, în Piața Libertății inimile a mii de timișoreni au bătut în sincron pentru echipa  națională  la  meciul  România - Belgia. Meciul...

Citește și :